Johny_85 Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Bardzo fajny, ale nie podoba mi się okno na topie budy !!! Dużo lepiej by wyglądało takie jak ma Johny_85. Tez mi sie tak wydaje, albo wszytko w kancik albo w zaokrąglenia, owale;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Bardzo fajny, ale nie podoba mi się okno na topie budy !!! Dużo lepiej by wyglądało takie jak ma Johny_85. Tez mi sie tak wydaje, albo wszytko w kancik albo w zaokrąglenia, owale;) dokladnie, kwadrat + kolko nie wyglada za dobrze :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz.x Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Obiecane zdjęcia nóżek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Ladnie ladnie... bardzo fajnie to wyglada. Chyba mnie zaraziles, sprobuje zrobic sobie takie nozki :D MNIAM :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Wyglada niezle - jakby sie nozki palily :arrow: firestarter ;-) U mnie to niestety nie do wykonania, bo mam obudowe... na kolkach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 U mnie do zrobienia, CaseTec ma podobne obrotowe nozki jak Chieftec. Zastanawiam sie juz tylko na kolorem ledow. Moze w tym tygodniu zacze skrobac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Fajny mod tylko jedna rzeczy mi sie nie podoba jest to szczegól. Chodzic mi o naklejke MSI nie powina być przyklejona na tej kratce tylko na dzwiczkach bedzie to lepiej wygladac moim zdaniem. Bardzo fajny pomysl ze stupkami Świetnie wyglądaja. JEstem ciekawy jak biedzie buda wyglądałą ze sprzetem w środku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 heh fajne podoba m isie i to nawet bardzo btw jak zrobiles te podswietlenie nozek ? aha i czy przy tym wentylatorku z boku jest kratka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisherix Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 pięęęęęęęknaaaaaa, odrazu widać, że nie kupiona w komputroniku :D Proponuje jeszzce zastosować styl w windowsie do kompletu blackout(ten biało/niebieski) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...