Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

siema..

Ostatnio mam strasznie duzo problemow z kompem tz od czasu jak wymienilem na to co w podpisie cyli chodzi glownie o abita ... wiec do rzeczy sciagnolem dzis najnowszw stery do nforce z pakieciekiem do SS i wszystko ekstra roznica co do tych co bylydolaczone z plytka duza ale nie moge za nic ustawic zeby mi graly 4 glosniki .. Glosniki mam creativa 1600fps 4.1 .. na starych sterach tak podlaczone jak teraz po zanzaczeniu ze ida przez wyjscie analogowe i ustaiweniu na 4 glosniki biegalo .. w nowych jest cudowny kreator ktory za pomoca szumow przeprowadzia mnie przez ten caly cykla i w momecia jak puszczaja tam w nim muzyczke zebym wybral jak mi najbardzij pasuje tj klon , opuznienie graja mi 4 kolumny po zastosowaniu juz tylko 2 przednie mimo ze mam ustawione klon ? jedynie jak udalo mi sie ruszyc pozostale tylnie to przez wlaczenie otoczenia i zanikania ... jak ustawic aby graly 4 ?

sorry jesli uwazacie ze jest to bzdurny post ale nie moge sobie z tym poradzic a nie pasuje mi zeby 2 glosniki staly od tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

doszedlem do pewnych wnioskow ... 2 kolumny nie dzialaja tylko na winampie na wszystkich innych odtwrzaczach chodza ok <dziwne> a jeszcze dziwniejsze jest to ze na winampie 2.8x chodzi ok ale on jest juz stary i slaby :( nie ma wyszukiwarki radiowej ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Opcje w WinAmpie pozwalają włączyć sprzętowe wspomaganie jakie daje SS.

Prawym na WAmpie>Options>Preferences>Plug-ins>Output

wybieramy co nam pasuje z listy i wciskamy przycisk z dołu Configure, dalej zakładka Device zaznaczamy Allow hardware acceleration. I tym podobni konfigurujem inne opcje wedle uznania. Niby na moim działa.

Inna sprawa to konfiguracja wyjść na mobo by można było pobrać sygnał dla 4 głośników, synowi udało się to za pomocą kreatora i teraz nie ma problemów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi