szpak Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 siema.. Ostatnio mam strasznie duzo problemow z kompem tz od czasu jak wymienilem na to co w podpisie cyli chodzi glownie o abita ... wiec do rzeczy sciagnolem dzis najnowszw stery do nforce z pakieciekiem do SS i wszystko ekstra roznica co do tych co bylydolaczone z plytka duza ale nie moge za nic ustawic zeby mi graly 4 glosniki .. Glosniki mam creativa 1600fps 4.1 .. na starych sterach tak podlaczone jak teraz po zanzaczeniu ze ida przez wyjscie analogowe i ustaiweniu na 4 glosniki biegalo .. w nowych jest cudowny kreator ktory za pomoca szumow przeprowadzia mnie przez ten caly cykla i w momecia jak puszczaja tam w nim muzyczke zebym wybral jak mi najbardzij pasuje tj klon , opuznienie graja mi 4 kolumny po zastosowaniu juz tylko 2 przednie mimo ze mam ustawione klon ? jedynie jak udalo mi sie ruszyc pozostale tylnie to przez wlaczenie otoczenia i zanikania ... jak ustawic aby graly 4 ? sorry jesli uwazacie ze jest to bzdurny post ale nie moge sobie z tym poradzic a nie pasuje mi zeby 2 glosniki staly od tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 doszedlem do pewnych wnioskow ... 2 kolumny nie dzialaja tylko na winampie na wszystkich innych odtwrzaczach chodza ok <dziwne> a jeszcze dziwniejsze jest to ze na winampie 2.8x chodzi ok ale on jest juz stary i slaby :( nie ma wyszukiwarki radiowej ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
night_crawler Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 zeby na winampie chodzilo wiecej musisz sciagnac plug-in, ale wtedy masz sztuczne brzmienie. Ja slucham muzy w stereo na 6 glosnikach, po 3 na kanal, zas 5.1 w filmach i grach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Opcje w WinAmpie pozwalają włączyć sprzętowe wspomaganie jakie daje SS. Prawym na WAmpie>Options>Preferences>Plug-ins>Output wybieramy co nam pasuje z listy i wciskamy przycisk z dołu Configure, dalej zakładka Device zaznaczamy Allow hardware acceleration. I tym podobni konfigurujem inne opcje wedle uznania. Niby na moim działa. Inna sprawa to konfiguracja wyjść na mobo by można było pobrać sygnał dla 4 głośników, synowi udało się to za pomocą kreatora i teraz nie ma problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 dzieki Zeberko podzialalo mamy identyczne mabo ... ale dziwi mnie dlaczego na starych sterach nie bylo problemow ... ale juz nie wazne wazen ze dziala i mam winampa 5 ke ;] thx pozdro all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...