Piszczel Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Poszukuję opini na temat karty graficznej GeForce 4MX440 firmy Galaxy - cena 380zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 30 zl wiecej i masz karte MSI, ktora napewno bije na glowe Galaxy, jakoscia wykonania, jakoscia obrazu, podkrecaniem ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 :cry: patrz config Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Nie kupuj MX'ów!!! Już lepszy jest Radeon 9000! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Poszukuję opini na temat karty graficznej GeForce 4MX440 firmy Galaxy - cena 380zl. patrz config tzn poszukujesz opini o karcie którą już masz :?: jeśli tak to chyba już za późno :? W każdym razie na benchmarku.pl był test tej karty (jeśli dobrze pamientam) i wypadła całkim nieżle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Pytałem bo nie wiem czy być rozczarowany gdy się będzie słabo kręcić. Kupiłem bo była potrzeba chwili. Myślałem że stary 2mx400 ograniczał FSB przez niemożność podwyższenia agp - robię co mogę (patrz topik =Problemy z o/c już opadam z sił :cry: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...