Skocz do zawartości
j.h.hudy

problem z kworldem na philipsie 7134

Rekomendowane odpowiedzi

qpilem ten tuner w komisie za 150 zeta i mam taki problem

działa wszystko , tylko: mam podpiętą tv kablową i mam more na wszystkich kanałach (z daleko niewidzoczna ale jak sie człowiek dosunie do pc to ją widać na wszystkich kanałach , drugi problem : radio , jest wsadzony drut 4 metry , odbiera gorzej niż mój poprzedni tuner na bt878 (nie widzi np, radia planeta , albo radio alfa troch szumi...

czy to normalne ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ta karta była by lepsza ??? http://allegro.pl/show_item.php?item=29554494 albo ta http://allegro.pl/show_item.php?item=29758626 a moze taki pixel view na takim dóżym i kwardatowym czipsecie conexanta taka mała i dluga dosyć Nowa gra społecznościowa od Plingi - twórcy Wiejskiego Życia. Wkrocz do świata marzeń w którym praktycznie wszystko jest możliwe. Sny obrazują najskrytsze życzenia, a w Świecie Marzeń stają się one rzeczywistością! Stwarzaj smoki i inne zwierzęta, współpracuj z żywiącymi się dżemem niedźwiedziami. Hoduj przepiękne drzewa i kwiaty. Wszystko to za pomocą Twojej własnej fantazji! Pozwól rozkwitnąć swoim snom w Świecie Marzeń, najfantastyczniejszej farmerskiej grze społecznościowej!

Edytowane przez j.h.hudy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jescze nie wiem czemu ale jak wlacza stereo nicam to wtedy są zaklucenia dzwieku na niektorych kanałach i dzwiek ma strasznie wysoki tony i czasami ''popyrkuje''

heh , moze jak bym qpil pixela HD na tym dóżym conexancie to by lepiej chodziło.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi