Hadziadabaras z Madagaska Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Dokładnie to HiS Radeon 9550 128 bit za 350 zł i nie wiem czy dobrze zrobiłem. Może lepiej było dozbierać 100 zł i kupić 9550XT?? Duża bedze różnica wydajności miedzy tymi dwoma kartami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 1. Jest topic o R9550 i tam się pytaj. 2. Lepiej było by gdybyś kupił GigaByte. 3. Już zamówiłeś tę karte więc imho z tym zastanawianie to trochę za późno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexxdogman Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Powiem Ci że jestem na kupnie grafiki - mam topica w którym ludzie użytkownicy tego forum wspomagają mnie w kupnie :D ale co do tej karty - znajomy z serwisu polecał ją zamiast normalnej 9600 (nie pro i xt) - podobno w stosunku co do ceny jest naprawdę amazing a dodatkowo można ją spx podkręcić - ale polecam jednak topiki ludzi w temacie 9550 - tam masz takich, którzy już coś z nią robili:D powodzenia z nowym nabytkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadziadabaras z Madagaska Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Dzięki :D . Czytając topic o Radku 9550 to chyba jednak dobrze zrobiłem - praktycznie to samo za ponad 100 zł mniej :) do tego 256 DDR RAM 400 za starą karte :D podsumowując: 256 DDR RAM + HiS Radek 9550 128/128bit = Geforce fx 5200 128/64bit + 350 zł to złoty interes :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Spodziewasz się gratulacji, czy liczysz, że ktoś napisze peon na cześć twojego zamówienia :? PS. na zastanawianie się już chyba za późno - najpierw się myśli później działa (zamawia) :P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barty Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Crazy_Ivan -> pean, peon to byl w warcrafcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 A tak, właśnie coś mi się nie poasowało :oops: :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...