Luciush Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Witam wszystkich. Lada chwila (jutro/pojutrze) powinienem stać się szczęśliwym właścicielem FX-a 5900XT Pixel View. I tu mam pytanie - otóż jak widziałem zdjęcia (real) tej karty to ma ona NIEBIESKI laminat 8O . Pierwszy raz spotykam się z czymś takim u prolina - zawsze wszystkie były złote !!! Pamięci są na nim 2,8 ns Heńki ;_ ))(hynixy), bez radiatora. Pytanie: Czy ktoś widział takie cudo, i wie co zacz ?? Pozdrawiam wszystkich i liczę na jakieś rewalacje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 nie wim jaki pod ta obudowa jest kolor ale z ciekawosci czy to jest cos takiego ? http://img.allegro.pl/photos/oryginal/29/2...292674/29267442 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luciush Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 No właśnie o to chodzi że nie - jeśli podasz mi mailika, to mogę ci podrzucić fotki na skrzynkę :) chyba że jest to ta wersja ale oskalpowana z tej całej skrzynki, ale raczej nie... A tak BTW staary ale żeś wykręcił tego athlona... czym ty go chłodzisz - azotem :lol: ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 No właśnie o to chodzi że nie - jeśli podasz mi mailika, to mogę ci podrzucić fotki na skrzynkę :) chyba że jest to ta wersja ale oskalpowana z tej całej skrzynki, ale raczej nie... A tak BTW staary ale żeś wykręcił tego athlona... czym ty go chłodzisz - azotem :lol: ?? to jakis zarcik ?? przeciez to tylko 2.2GHz (fakt FRII ledwo zipie ale daje se rade ;) ) a co do zdjec to wklej je na forum jelsi sa nie za duze ( jak sa to je zmniejsz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luciush Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Nie żart, u mnie po przetakcie na 2600+ musiałem zdjąć bok obudowy i postawić wiatraczek dopiero wtedy przestało się zwieszać co moment :) Na te gorace dni przywróciłem oryginalne ustawienia proca :(. A tak BTW - możesz polecić jakiś dobry i CICHY cooler - ten co mam ostatnio zaczął hałasować, a czyszczeniei smarowanie nic nie daje... Aha - jak wkleić te zdjęcia - na "fakju" ;) napisali że trzeba dawać link na jakiś własny serwer, a ja nie mam do tego doskoku... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 zaloz sobie konto na lycos ie lub tym podobnym i tam masz juz niepamietam 50MB chyba do dyspozycji , a jakis cichy cooler to hmm a ile masz $ na niego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luciush Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Cooler - jeśli chodzi o to to najchętniej chciałbym wydać jak najmniej - to oczywiste, ale z drugiej strony wydać pieniądze i kupić g... też mija się z celem - nie stać mnie żeby kupować szajs. Tak 100 zł albo około, w tylu chciałbym się wyrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...