Skocz do zawartości
Luciush

Przedziwny Pixel View FX 5900 XT

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Lada chwila (jutro/pojutrze) powinienem stać się szczęśliwym właścicielem FX-a 5900XT Pixel View. I tu mam pytanie - otóż jak widziałem zdjęcia (real) tej karty to ma ona NIEBIESKI laminat 8O . Pierwszy raz spotykam się z czymś takim u prolina - zawsze wszystkie były złote !!! Pamięci są na nim 2,8 ns Heńki ;_ ))(hynixy), bez radiatora.

Pytanie: Czy ktoś widział takie cudo, i wie co zacz ??

Pozdrawiam wszystkich i liczę na jakieś rewalacje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie o to chodzi że nie - jeśli podasz mi mailika, to mogę ci podrzucić fotki na skrzynkę :) chyba że jest to ta wersja ale oskalpowana z tej całej skrzynki, ale raczej nie...

A tak BTW staary ale żeś wykręcił tego athlona... czym ty go chłodzisz - azotem :lol: ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie o to chodzi że nie - jeśli podasz mi mailika, to mogę ci podrzucić fotki na skrzynkę :) chyba że jest to ta wersja ale oskalpowana z tej całej skrzynki, ale raczej nie...

A tak BTW staary ale żeś wykręcił tego athlona... czym ty go chłodzisz - azotem :lol:  ??

to jakis zarcik ?? przeciez to tylko 2.2GHz (fakt FRII ledwo zipie ale daje se rade ;) )

a co do zdjec to wklej je na forum jelsi sa nie za duze ( jak sa to je zmniejsz)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie żart, u mnie po przetakcie na 2600+ musiałem zdjąć bok obudowy i postawić wiatraczek dopiero wtedy przestało się zwieszać co moment :)

Na te gorace dni przywróciłem oryginalne ustawienia proca :(.

A tak BTW - możesz polecić jakiś dobry i CICHY cooler - ten co mam ostatnio zaczął hałasować, a czyszczeniei smarowanie nic nie daje...

Aha - jak wkleić te zdjęcia - na "fakju" ;) napisali że trzeba dawać link na jakiś własny serwer, a ja nie mam do tego doskoku...

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cooler - jeśli chodzi o to to najchętniej chciałbym wydać jak najmniej - to oczywiste, ale z drugiej strony wydać pieniądze i kupić g... też mija się z celem - nie stać mnie żeby kupować szajs. Tak 100 zł albo około, w tylu chciałbym się wyrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi