Gosu Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 mam następujacy problem w win 98 nie działą mi mysz na USB .mam płyte ASUS A7vV880 na kt880,i USB 2.0.Wcześniej miałem plyte (też asusa) na chipsecie Kt400 i nie miałem podobnych problemów.Sterowniki od USb są zainstalowane,uaktualnieniea sćiągnięte.Win Xp (mam dwie partycje) dzialą bez zarzutu.W czym mozę tkwić problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
numen Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Tez mi sie to kiedys zdazylo,spruboj odinstalowac i ponownie zainstalowac USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zrobiłem tak i przez chile mysz działała ale keidy windows chcial instalowac sterowni "Standarowy Koncentator USB 3836" czy jakos podobnie,to od razu przestaał chodzić..O co tu chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...