Crazy_Ivan Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 nie zauwazyles ze kolo sklada kompa nie koniecznie dla siebie Z pytania to nie wynikało a poza tym tylko zapytałem. Yogurcik, jedno co wiadomo to to że nie zabardzo opłaca się teraz Celeron Tualatin (Socet370 odszedł :cry: :wink: ). Druga sprawa unikaj powtarzam unikaj Asusa A7S333 choć by był za 2zł patrz recenzja na www.in4.pl Osobiście polecam Ci Gigabyta nawet tego na KT266A lub opcja z Celkiem Wilamate tylko nie z R7000 lepiej R7500/9000 lub MX420/440 do wyboru wg. potrzeb i mozliwości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Jko płytkę główną polecam: MSI KT3 Ultra-ARU: DDR333, RAID... więcej na stronce: www.msi.com.tw A jeśli chodz o sklep to sprawdź www.arest.pl --> mają naprawdę dobre ceny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 nie zauwazyles ze kolo sklada kompa nie koniecznie dla siebie Z pytania to nie wynikało a poza tym tylko zapytałem. Yogurcik, jedno co wiadomo to to że nie zabardzo opłaca się teraz Celeron Tualatin (Socet370 odszedł :cry: :wink: ). Druga sprawa unikaj powtarzam unikaj Asusa A7S333 choć by był za 2zł patrz recenzja na www.in4.pl Osobiście polecam Ci Gigabyta nawet tego na KT266A lub opcja z Celkiem Wilamate tylko nie z R7000 lepiej R7500/9000 lub MX420/440 do wyboru wg. potrzeb i mozliwości. tulipana napewno nie kupie a kompa potrzebuje drugiego poniewaz mam dossyc wojen w domu o niego a jak juz skaladac to skladac cos w miare sredniego wiec coraz bardziej jestem za amd wtedy bede mial porwnanie ktory lepszy p4 czy amd xp :D :D :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 No co do Intela to mam mięszane uczucie po pierwsze P4 mialo juz 2 podstawki a szykuje się trzecia. Wieć odlicz sobie 1000 na monitor i za reszte zacznij składać kompa ale nie zaczynaj od procka czy grafy bo to zmienia się najczęściej. Ważna jest płyta główna, HDD, pamieci na 2 miejscu bo dołożyć zawsze można. A i jeszcze jedno co do LG to nie wiem ale ja mam pecha bo tej firmy CDRW tej firmy to szmira a ostatnio miałem CD-Rom x52 i nie czytał z dziwnego powodu płyt CDRW które mój CTX czyta bez zarztu. Ja bym postawił na Gigabajta (KT333 lub KT400) + Athlon XP + Radeon 9000 + Barracuda 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 jeszcze jedno pytanie jak sie wyrazicie o plycie ecs-a z kt333 i udma 133 nie pamietam jaki symbol ona ma i audio ma ????????????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 jeszcze jedno pytanie jak sie wyrazicie o plycie ecs-a z kt333 i udma 133 nie pamietam jaki symbol ona ma i audio ma ?????????????????????kosztuje cos kole 300 pln ???????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 jeszcze jedno pytanie jak sie wyrazicie o plycie ecs-a z kt333 i udma 133 nie pamietam jaki symbol ona ma i audio ma ????????????????????? Pisałem Ci o niej na począdku topicu 8) . Podobno jest ok w testach wypada całkiem nieżle(np. Anandtech) Ja na twoim miejscu bym wziął. ECS nie jest taki straszny jak go malują :wink: zwłaszcza teraz poprawia się. ps. jeśli jednak myślisz o oc to raczej nie bardzo ale jak ma to być drugi komp to chyba może być. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 NAJTANSZY SKLEP www.proline.com.pl TANIEJ CHYBA NIKT NIE MA !!!!!!! nio, to najtanszy sklep we wroclawiu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...