apollo_666 Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Kupuje sobie za 2 tygognie nastęujacy sprzęcik amd athlon 64 3000+ MSI k8n Neo Platinum TwinMos PC 400 512M i teraz nie za bardzo wiem jaki cooler na procek do tego kupic ( zeby było wmiare cicho) zastanawiam sie nad : - Thermaltake silentboost K8 - Glacialtech Igloo 7200 - albo Zalman 7000 ( tylko dokładnie nie wiem jaki i czy bedzie pasował też nie wiem ). Bardzo proszę o jakies propozycje a moze jeszcze jakis inny cooler ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Jeżeli zależy ci na kasie, to najlepiej weź jakiegoś Pentagrama. Polecam model QC80-Cu. Niewiele mnie wydajny od Zalmana, zwłaszcza po szlifie, a mocowanie prawie takie samo. Za to jest niemalże o połowę tańszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apollo_666 Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Cooler moze kosztowac ponad 150 zł - jeszcze to jakoś przeboleje ważne żeby był dość cichy i wydajny. Dzieki i czekam na dalsze propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...