Marcin_gps Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Byłem dzisiaj szukać mieszkanka z kumplem i znalezlismy super kawalerke. Normalnie kopara mi zjechala jak zobaczylem ten budynek, wnetrze i stan mieszkania. Do tego cena 600zl :o MASAKRA!!! Tylko jest jedno ale TRÓJKĄT BERMUDZKI A dokladny adres (ul. Komuny Paryskiej, 100M od krzyzowki Pułaskiego/Komuny Paryskiej) Czy tam na prawde nie mozna po zmroku sie pokazywac? Czy to jakis mit? Bo jesli tak, to ja dziekuje... Co o tym myslicie??? Prosze o szybka odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Nikt mi nie pomoze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 hmm co do mitow to pojecia nie mam, ale sadzac po cenie i stanie mieszkania to moze nie tylko mity ? ale tak w sumie to wszedzie i tak jest niebezpiecznie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 nOrbi --> widzisz temat topica?? Po co sie odzywasz? Skad Ty mozesz wiedziec co tam sie dzieje?? A to, ze wszedzie jest niebezpiecznie to swoja droga, ale tam jest extra niebezpiecznie, ponoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 hehe - kiedys bylo gorzej i wtedy powstal mit tam dalej jest niebezpiecznie (bodajrze 3 miejsce pod wzgledem ilosci rozbojow we wroclawiu) ale czy jest az tak strasznie - wiem ze czesto okradaja tam samochody i policjanci boja sie tam zapuszczac wiec nie uswiadczysz tam za wiele patroli :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 no dobra, ale czy np jak bede kolo 22-23 wracal na chate, to jakies drechy mnie nie oklepia?? Od wielu osob slyszalem, ze tam sie po zmroku lepiej nie pokazywac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 ehhh na warszawskiej pradze tez niby lepiej sie nie pokazywac, a wracalem praga w nocy pare razy w dodatku w kraciastych spodniach z agrafka w nosie (wiec bylem potencjalnym celem) to samo niby jest na ochocie a tez nic mi sie nie stalo co ciekawe na pradze chcieli mnie okrasc pare razy ale w bialy dzien ;] prawda jest taka, ze gdyby faktycznie bylo tam tak, ze kazdy klto wraca do domu kolo polnocy zostaje okradziony/pobity, to jednak smiem twierdzic, ze policja by sie tym szybko zajela....;/ nawet policja nie tolerowalaby czegos takiego.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Ciezka decyzja, bo mieszkanie na prawde atrakcyjne i winda w budynku, domofon, siec i w ogole super rozmawialem z kumplem, ktory twierdzi ze tam w bialy dzien wchodzisz z kasa i wychodzisz bez :o O ile jeszcze w leb nie zarobisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 ja chodze do szkoły która leży w trójkącie dlatego wokół szkoły zawsze jest pełno gliniarzy po tajniaku ale nigdy nie zauważyłem jakichś burd... nie wiem jak jest wieczorem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 wiesz... jezeli masz sie stresowac za kazdym razem wracajac do domu i ewentualnie stracic cos np telefon, to juz lepiej doloz kase i bierz mieszkanie gdzie indziej :) jezeli mieliby cie okrasc, to wyjdzie ci taniej ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 spoko dam sobie spokoj na Krzykach juz mam zaklepane i net bedzie fajny (e-Wro) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 ehhh na warszawskiej pradze tez niby lepiej sie nie pokazywac, a wracalem praga w nocy pare razy w dodatku w kraciastych spodniach z agrafka w nosie (wiec bylem potencjalnym celem) to samo niby jest na ochocie a tez nic mi sie nie stalo co ciekawe na pradze chcieli mnie okrasc pare razy ale w bialy dzien ;] prawda jest taka, ze gdyby faktycznie bylo tam tak, ze kazdy klto wraca do domu kolo polnocy zostaje okradziony/pobity, to jednak smiem twierdzic, ze policja by sie tym szybko zajela....;/ nawet policja nie tolerowalaby czegos takiego.... w sumie wiesz, do czasu ;-) btw. ty sie nie masz czego bac przeciez jakby ktos podskoczyl to bys go pokroil swoją maczeta ;-)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 hmmm na trojkacie poprostu trzeba umiec mieszkac :wink: P.S. ja tez mieszkam na krzykach - mozesz podac jakis dokadniejszy adres ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 azyl --> a po co Ci dokladniejszy adres :>? Boczna od Krzyckiej, a e-Wro bedzie lada moment... (100mbit) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardStyler Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 codziennie jestem na trojkacie - do poznej nocy - nie ma burd zadnych - to wygaslo - skini i dresiarze przerobili sie na skate w<span style="color:red;">[ciach!]</span>l mozna wylapac predzej w rynku a nie na trojkacie - taka prawda pozatym.... swoi swoich nie bija - wiec jezelibys mieszkal na trojkacie , to by cie nie ruszyli - bo mieszkasz tam logiczne ne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 no w sumie tak, ale juz zdecydowalem ze tam nie bede mieszkal okolica nie jest najpiekniejsza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF-2 Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Ta cena jest z rachunkami czy bez? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 MF-2 --> nie rob jaj!! Wiadomo, ze bez rachunkow. We Wrocu najtaniej w centrum 650/700 za kawalerke, a za i za 1000 sa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 fakt faktem niezbyt ciekawe kraza legendy o tym miejscu :] ale bardzo wiele sie tam zmienilo :) chodzilem tam o 21 na kursy niemieckiego i nie napotkalem zadnych nieprzyjemnosci :) ale co jak co na rowerku unikam tamtej okolicy w takich godzinach :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF-2 Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 MF-2 --> nie rob jaj!! Wiadomo, ze bez rachunkow. We Wrocu najtaniej w centrum 650/700 za kawalerke, a za i za 1000 saNie robię... Płacę 629zł od czerwca (wcześniej 580zł) za dwa pokoje, kuchnię i łazienkę (razem 62m) razem z rachunkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poltergeist065 Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 siema, ja od pazdziernika tez bede mieszkac we wroclawiu, znajoma zalatwila mi mieszkanie na trauguta, tez duzo slyszalem o tym miejscu ;] rzeczywiscie jest tak zle ? adres to trauguta 70............ podobnie jak zalozyciel tematu.. 600zł i dobre warunki ;] moe lepiej szukac miejscówki w innym rejonie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 (edytowane) hej. Słuchaj ja mieszkał na 1 roku, też w kawalerce, ale na Kniaźiewicza ;) to jeset równoległa do komuny, w stronę dworca ;) więc praktycznie to samo :) i powiem Ci że nie doświadczyłem tam żadnych przykrych rzeczy, co więcej było super, do Heliosa blisko, Galeria, Rynek, obok na dworcej fajny sklep muzyczny ( chodzi mi o sprzęt ), piekarnie chyba ze 2 :D no i jak dobrze pamiętam sklep Piwko :D. Jest tam na niej też pub "Pomyłka" i naprawdę ta nazwa jest adekwatna, ale pamiętam, że w październiku rzucało się kostką za browar, jak wypadło 2 to 2 złote płaciłeś itd ;p ale tylko raz tam byłem :P jak spiliśmy browar to wyszliśmy ( speluna ). Gdyby nie fakt, że drogo za nią płaciliśmy z qmplem, to być może dalej byśmy tam mieszkali. To nie jest centrum "trójkąta bermudzkiego", idź sobie na Traugutta w głąb i zobacz jaka jest tam architektura ;). Chociaż qmpel z roku też tam mieszka na Tragutta i nie NARZEKA. p.s. A gdzie w ogóle zaczynacie studiować ? :) jak na PWR to może się zobaczymy ;p a teraz mieszkam koło Prusa :) i chyba do końca tutaj będę :P Edytowane 13 Lipca 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 to mit w ostatnich latach dużo sie tam i wogóle w całym wrocławiu zmieniło (u mnie także na Ołbinie pamietam jesczez jak byłem szczeniak to nas goniły patrole jak na rowerach jeździliśmy a w nocy omijali szerokim łukiem tą dzielnice teraz patrole sa non stop i w sumie to dobrze tylko za czesto zpisują normalnych ludzi :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poltergeist065 Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 hehe no dzieki za kilka zdań które mi troche humor poprawiły. Ja zlozylem papiery na dziennikarstwo na UWr ( w piątek egzamin - szanse małe, ponad 1000 kandydatow na 50 miejsc.. ), druga opcja to informatyka na jakiejs szkole prywatnej, znam dwie szkoły we wroclawiu na których mozna studiowac informe, Copernicus i WWSIS, znacie jeszcze jakies ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 @poltergeist065 ja też wybieram sie do Copernicusa na zaoczne - systemy i sieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poltergeist065 Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 o ;) slyszalem, ze ta szkola jest dosc niemila... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 nom kolega tam chodzi i mówi ze daje rady. najbardziej podoba mi sie w tej szkole możliwośc zrobienia dużej ilości papierków + inż (np. Akademia Cisco jako obowiązkowy przedmiot ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Copernicus powiadacie.... Hehe prywatna uczelnia jednego z prof. z Polibudy... Bardzo fajną stosuje wymowę ang. słów... Jedyny w swoim rodzaju koleś. Co do mieszkania na Komuny.. Hm.. ja od tego roku będę tam mieszkał, numer coś koło 50, z kumplem, który już jakiś czas tam mieszka. On chodził tam po nocy, podobnie inni lokatorzy i nic nie mówił, zeby chcieli go skroić, oklepać, czy coś podobnego. A co do spotkania Wrocławskich tweakowców... Możnaby się na forum dogadać na jakiś dzionek na początku października, heh, "wymienić doświadczenia"... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 nom kolega tam chodzi i mówi ze daje rady. najbardziej podoba mi sie w tej szkole możliwośc zrobienia dużej ilości papierków + inż (np. Akademia Cisco jako obowiązkowy przedmiot ) 1547279[/snapback] cisco sam bym sobie zrobil chetnie kilka poziomow :) do inz infy sie przyda za granica :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Copernicus powiadacie.... Hehe prywatna uczelnia jednego z prof. z Polibudy... Bardzo fajną stosuje wymowę ang. słów... Jedyny w swoim rodzaju koleś. Co do mieszkania na Komuny.. Hm.. ja od tego roku będę tam mieszkał, numer coś koło 50, z kumplem, który już jakiś czas tam mieszka. On chodził tam po nocy, podobnie inni lokatorzy i nic nie mówił, zeby chcieli go skroić, oklepać, czy coś podobnego. A co do spotkania Wrocławskich tweakowców... Możnaby się na forum dogadać na jakiś dzionek na początku października, heh, "wymienić doświadczenia"... ;) 1547867[/snapback] hahaha Tylko nie mów że to jest prof. Kisilewicz ? :D <rotfl> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...