MaKaR Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 jaki ten swiat jest mały ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poltergeist065 Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 a jak tam w ogole jest ? nie jestem asem, z matmy raczej na trójkach jechalem, fizyki nie nawidze.... i ta cena 480zł m/c troche duzo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 jaki ten swiat jest mały ;) 1549125[/snapback] to była odpowiedź na moje pytanie ? :) Miałem z nim wykład na drugim roku z Języków programowania 2, na PWR ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 to była ogólna wypowiedź ;] kazdy z wrcoka ten zna tego tamten tyż itd ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...