XRLEO Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Robie sobie stronke www w dreamweaver ale nie znam go zbyt dobrze chodzi o to że gdy wstawiam logo w jpegu to nie moge na tym logo wstawic banera gdy przesuwam baner on przeskakuje logo i jest albo pod logiem albo nad co robić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 chcesz nalozyc jeden jpg na drugi ? 1. rozwiazanie: odpowiednio poprzycinac logo na kilka plikow i poskladac w calosc 2. stworzyc warstwy <layer> tak jak to sie robi np przy wysuwanych menu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XRLEO Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 chodzi mi o wstawienie banera na logo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XRLEO Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 na piewrsze pytanie sam znalazłem odpowiedź ale teraz nasunęło mi sie nastepne.Czy można w dreamweaverze zrobic polskie znaki jeśli tak to jak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 z regóły zawsze da sie uzyaksć polskie znaki wciskając wczesniej TYLDĘ np.. ~a => ą ~e =>ę pozatym gdzies na necie jest polski układ klawikorda do dreamwawera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...