shch00r Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Konia z rzedem temu kto mi powie gdzie mozna zakupic molexy takie jak na zdjeciach ponizej: , Zdjecie pokazuje kable uzyte w PowerMacach G4. Niestety w PCtowych zasilkach sa tylko i wylacznie mloexy z wejsciem od tylu, nie ma takich ktore w stosunku do przewodow bylyby prostopadle. Jakies pomysly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 na RN poszukaj w jakims arcie bylo o tym, jeden minus takich molexow jest to ze jak je raz zacisniesz to idzie izolacja w nich i jak je sciagniesz to slabo wygladaja bo musz je zaizolowac, bo wtedy o zwarcie nie trudno :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasprzak Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 ja mam takie przy Siemens`ie Nixdorfie - komp. stary - firmowa wersja - tzw. corporate. Sam chcialem kupic takie...fajne sa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 chciales to masz link mozesz nawet go kupic u nich w sklepie ale kosztuje caly zestaw 5 dyszek !! :D milych zakupow, dodam ze to jest jedyne miejsce gdzie dostaniesz produkty xmoda w polsce!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shch00r Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Ty, ale ja nie chce UV. Zwykle biale albo czarne mi wystarcza w zupelnosci. Prawdopodobnie w poniedziałek/wtorek będę miał informacje z TME czy mają coś takiego u siebie na stanie. Jak ktoś jest z wawy, to mogę ewentualnie wziąć więcej (jeśli będą mieli). BTW: Ryba, płacą ci za to?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 hehe zalezy za co :P pozatym sa czarne to kup czarne jak chcesz takie, a masz u ciebie katode albo ledy UV ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Ja za 30zeta kupiłem na allegro starego i nawet sprawnego kompa HP (jakieś pentium w okolicach 100) i on ma właśnie takie molexy przy zasiłce, więc poszukaj na aukcjach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...