TITOLD Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 WITAM MAM DO WAS PYTANIE JAK LEPIEJ BEDZIE DZIALAC jesli ja zaloze ten tunel na wentylator z procesora A DRUGI KONIEC NA WENTYLATOR W OBUDOWIE to ten drugi wentylator w obudowie ma byc skierowany tak aby wial do tunelu czy zeby wyciagal cieple powietrze z tunelu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 zeby wial do tunelu , przecie wentyl na procu ci wieje na radiator wtedy bedzie wiał na radiator powierzem z poza budy czyli teoretycznie zimniejszym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 zeby wial do tunelu , przecie wentyl na procu ci wieje na radiator wtedy bedzie wiał na radiator powierzem z poza budy czyli teoretycznie zimniejszym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TITOLD Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 wielkie dzieki jestem twoim dluznikiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...