Portal Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Witam ZAmierzam kupic procesor Pentium IV ale za bardzo nie wiem ktory model wybrac aby mozna go bylo takze podkrecic dobrze - mysle o procesorze 2.4GHz fsb 533MHz - ale nie wiem czy lepiej wybrac fsb 400Mhz czy 533Mhz Co byscie poradzili mi - jaki procesor wybrac z dziedziny PIV ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Najlepszym rozwiązaniem będzie p4 2.4 na 100mHz fsb, do tego płytka na i850, rimmy pc800, wtedy spoko wykrecasz na 24*133=3192 MHz, pamieci wyrabiają spokojnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Ja bym brał 1.6a albo 1,8a niewidze sensu kupowania szybszych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Jak masz wiecej kasy to bierz 2.4, a jak troche mniej to zrób jak mówi majdan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Witam ZAmierzam kupic procesor Pentium IV ale za bardzo nie wiem ktory model wybrac aby mozna go bylo takze podkrecic dobrze - mysle o procesorze 2.4GHz fsb 533MHz - ale nie wiem czy lepiej wybrac fsb 400Mhz czy 533Mhz Co byscie poradzili mi - jaki procesor wybrac z dziedziny PIV ? Tylko i wylacznie PIV z fsb 533Mhz. Jest szybszy od swoich odpowiednikow zegarowych a ceny juz sie nie roznia po ostatniej obnizce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 A moze ktos wie jak z podkrecaniem tych 533 - duza da sie je podkrecic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...