Torwald Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Od 2 dni mam ten telefon i jak narazie bylo ok. Zdjecia robi, dzwoni, itp. ;] Postanowilem obejrzec te zdjecia na kompie i... qpa. Nie mam ich jak przeslac, tzn. moglbym mailem,ale chce to zrobic kilkakrotnie a to juz wydatek nie 1zl. Wogole nie moge znalezc opcji wysylania przez port podczerwieni, co jest co najmniej dziwne... Probowalem tez wyslac cos z Siemensa S55 na E700. Dostalem komunikat o udanym transferze, ale Samsung nie pokazal zadnej informacji o otrzymanych danych... zong #2 Pewnie skonczy sie tym, ze kupie kabel do kompa, jak przy kazdym moim telefonie, ale w takim razie po co mi IRDA ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
numen Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zakladam ze uzywasz Win XP Komp powinien sam wykryc twoj tel, spr cos przeslac(jpg lub mid) i zobacz czy wogule dziala ta twoja IRDa. Mozliwe ze musisz wgrac sofcik i wtedy sciagac fotki z kom przez ten wlasnie prog. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 W e700 nie mozna przesylac plikow za pomoca irdy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaplasaK Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 W e700 nie mozna przesylac plikow za pomoca irdyehhhh, ta niewiedza :) można przesyłać poprzez easy studio, ściągnij sobie ze stronki: http://e700.electriccastle.nl/ lub poszukaj nowszej wersji gdzieś indziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 W e700 nie mozna przesylac plikow za pomoca irdy Czyli nie da sie przeslac zdjec/muzyki/innych danych bezposrednio do innego telefonu ? Bo to by mialo, niestety, sens... Co do tego ze mozna przesylac dane do PC to wiem, ale nie mam kabla i chcialem to zrobic przy pomocy innego telefonu. No coz, czekaja mnie zakupy na allegro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...