PowWow Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Mam problem z pojawiającymi sie artefaktami w aplikacjach 3D (Karta nie jest podkręcana,posiada standartowe ustawienia i chłodzenie). Nie wiem czym są one spowodowane . Dzwoniłem do serwisu i powiedzieli mi że prawdopodobie pamieć padła. Początkowo myślałem że temperatura w pudle jest za duża. Zaraz po właczeniu komputera nie ma zadnych problemów jednak po chwili sie zaczyna... Co z tą karta jest nie tak ?? Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 a masz jakis oieg w obudowie? wentyle czy cos? Moj se@pro sie przegrzewał i tez miałem arty po pewnym czasie grania, zapewne karta sie przegrzewa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 najprawdopodobniej przegrzewa sie. Otworz obudowe i zapodaj jakis test obciazajacy karte (3dsmarki) i potem organoleptycznie zobacz jak cieple sa pamiatki i radiator na GPU, a moze wentylek przestal sie krecic :?: A jakie masz wyjscia: 1) karta do serwisu 2) zmien chlodzenie na GPU (polecam VGA Silencera) i jakies radiatorki na pamiatki. A jak zmienisz chlodzenie i nadal karta bedzie sypala artami to faktycznie cos nie tak z pamieciami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...