Rider Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Mam Celerona 266@333 (czasem 416) MHz. Moge Zwiekrzyc jego predkosc tak aby szedl na ok. 458 MHz jednak wtedy System sie nie laduje. O ile sie nie myle to jesli wylacze tryb DMA dysku twardego to System powinien sie zaladowac. Czy mam racje ??? Jednak jesli wylacze tryb DMA to prawdopodobnie niektore programy przestana dzialac. Czy to prawda ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 chyba wszystkie progamy powinnym odpalić. - czy zwiekszałes napiecie dla tego cefalona? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Wlasciwie to zwiekszylem predkosc magistrali FSB z 66 MHz do 83 MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 zwieksz Vcore i fbs powinno ruszyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 jaką masz płytę główną? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Mam Plyte : GigaByte GA-6EMM. A z zwiekszeniem napiecia to moze byc problem bo w moim BIOS-ie nie ma takiej opcji a do tego nie moge znalezc nowszej versji BIOS-u :( Gdyby ktos moze wiedzial skad moge pobrac najnowaszy BIOS to bylbym wdzieczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 zobacz ten: http://ftp.gigabyte.com.tw/support/temp/6emm107.zip lub beta: http://ftp.gigabyte.com.tw/support/temp/6emm200.zip Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...