dzieciol4 Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 elo Nie wiem czym mam przymocować wiatrak do radiatora na tej karcie. Radiator o wymiarach 40x40 a wiatrak (z proca) o wymiarach 60x60. Mam caly czas przymocowany ten wiatraczek na gumki lekarskie ale czesto pekaja (od temperatury) wiec to najlepszym pomyslem nie jest. Na śrubki przymontować się nie da. Myślałem albo o jakiejś taśmie dwustronnej albo o kropelce albo o jakiejs masie plastycznej (plastelinie ?? :) ) . Chce aby był koniecznie ten wiatrak zamontowany ponieważ nie dość, że bardzo dobrze chłodzi radaitor/rdzeń to jeszcze przy okazji chłodzi pamięci i jestem z niego bardzo zadowolony. dzieki za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortinus Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Dlaczego się nie da na śruby? Jaka to karta (producent)? Jeżeli Gigabyte to kup z allegro wiatrak 4x4 i bezproblemowo przykręć go na tym radiatorze, albo kup wiatrak na śledziu np. TITAN'a i zamontuj go pod kartą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieciol4 Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 dzieki za odp. na sruby sie nie da poniewaz wiatrak jest za duzy i musislbym wwiercac sie w samą kartę aby go przykręcić ;) kupowanie wiatraczka odpada bo wole ten co mam - bardzo cichy i wydajny, nadal proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnieszka Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 co oplaca sie kupic na ta karte zamiast orginalnego chlodzenia? przy tym dodam ze karta kosztuje niecale 400 zl wiec chlodzenie za 100 zl nie ma najmniejszego sensu. moze mi ktos doradzic ? chodzi mi o cos na gpu oraz na pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...