johnson Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Na allegro pojawily sie Semprony. Mam w zwiazku z tym pytanie czy ktos ma takie cudo juz i jak sie kreci. Jak jest z wydajnoscia tego wynalazku i czy oplaca sie wymienic durona przemalowanego na athlona smigajacego jak w podpisie na Sempronka. Dodam ze max stabilne fsb na mojej plytce to ok 230 mhz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 jesli kupowac semprona to nie pod socketA bo Semprony Socket A od 2200+ do 2800+, to w rzeczywistości nic innego jak Athlony XP "Thoroughbred" z nową nazwą ;) a jezeli nie pod socket A to zmiana mobo wymagana ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 fakt - a tak to czytałem ze bardzo ładne procki (te nie na socket A) - podobno swietne do grania i wogóle - gdzies test widziałem - poszukaj (2800+ do gier nadawał sie lepiej niz barton 3200+ czasem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jericho666 Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 fakt - a tak to czytałem ze bardzo ładne procki (te nie na socket A) - podobno swietne do grania i wogóle - gdzies test widziałem - poszukaj (2800+ do gier nadawał sie lepiej niz barton 3200+ czasem)coś ci sie pomyliło 2800+ jest pod soket A i kazdy parametr teo procesora jest gorszy od bartka 3200+ chodziło ci raczej o semprona 3100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 no pewnie chodzilo mu o 3100+ ;) tescik jakze lubianego na tweaku serwisu :lol: http://www.benchmark.pl/artykuly/testy/AMD...0/strona-1.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 według mnie narazie jak masz > 2 ghz real to narazie nie masz sie czym martwic ... kiedys tylko pomyslec o 64 bitach jak ceny beda odpowiednie bo narazie to wszystko to jest raczej naciganie ludzi ale to jest tylko moje zdanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...