ciemek89 Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Witam. Po preskanowaniu któregoś razu z rzedu ad-awarem wykazalo mi 25 obiektów, w tym 15 kluczów rejestru i kilka zidentyfikowanych wartości rejestru. CZY WSZYSTKO TO MAM USUWAĆ, czy częsci nie. Boje sie że częśc to mogą być rzeczy potrzebne które źle zidentyfikował ad-aware. POMOCY!! :? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 To twój rejestr - rób co chesz ;) A tak serio - ten program jakos tam sie zna i ma swoje bazy itp. Ja bym kasował, ale zeby nie bylo ze zle zrobiłem zrób kopie rejestru (lub punkt przywracania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Ja tam usuwam wszystko co mi Ad-aware znajdzie (przecierz robi backup) zreszta zawsze mozna zrobic reinstalke. Ps.Reinstalka-co to jest nie znam. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...