kamilus12345 Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Witam. Moze ktoś mi pomoże. Straciłem już orjentację co może być źle. Mam kłopot z płytą główną. Jak ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m power płyta się <span style="color:red;">ORT: <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span></span> wiatraczek ale nie włacza się monitor. Kartę graficzną sprawdzałem na innym komputerze i działa to samo z pamiecią ram. Podłanczalem dyski twarde cdromy z napiecia, została tylko sama płyta karta graficzna i procesor, ram. I nie działa. Resetowałem bios nic nie daje. Wszystko wskazywało by na płytę ale postanowilem włożyć procka do inne płyty działającej i dalej to samo. Procesor sprawdzali mi w sklepie komputerowym i jest wszystko w porzadku, może ktoś poradzi coś bo ja już naprawde nie mam pomyslów :( Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 spróbuj inna grafike ... albo mocniejszy zasilacz ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus12345 Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Dosłownie nie wiem juz co może być, zmieniłem tez zasilacz z mojego komputera i tez nie chodzi. ALe wczesniej ten komp przez dwa lata chodził bez zarzutu i nagle się zawiesił i reset i już nie ma obrazu. Karta grafiki sprawdzona i chodzi bez zarzutu to samo pamiec ram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 wiem ale czy agp dziala na tej plycie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 facet nawt nie podales jaka masz plyte, a tylko dzieki dzialowi forum mozemy przypuszczac ze to jest amd chociaz juz z intelami sie tu trolle zglaszaly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...