aDeRS Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Szukałem w całym necie godzinami i nic konkretnego nie mogę znaleźć same applebredy i odblokowywanie w nich mnożnika... Czy w Morganach jest wogole dodatkowa pamiec cache? Jakie piny polaczyc? I jak? Jesli ktos zna adres lub ma troche wolnego czasu niech poda jakas instrukcje odblokowania cache DLA LAIKA. Procek ma szary laminat(jesli to cos znaczy) i sciezki nie sa widoczne. I jeszcze jedno: nie ma pinów L2 sa L1 L3 L4 L5 L6 L7 L8 L11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aDeRS Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 dodam ze chce to zrobic olowkiem, a jak zadziala to zrobie porzadnie lakierem. Wiec najchetniej prosilbym o instrukcje do obu sposobow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 według mi znanych informacji nie ma takiej mozliwosci na takim jadrze i nic dziwnego ze nic na ten tamat nie znalazles nie ma czego szukac temat juz chyba zamkniety :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aDeRS Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 temat juz chyba zamkniety :] a wiesz moze chociaz jak odblokowac mnoznik? jest to chociaz mozliwe?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 szukajka nie gryzie a to juz bylo ale nie wiem czy warto przy tym rdzeniu i tak wiecej niz 1300 raczej nie dostaniesz ps FAQ - tam znajdziesz wiele ciekawych informacji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aDeRS Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 szukajka nie gryzie gryzc moze nie gryzie ale tez nie chce wypluc nic sensownego:( Masz cos pod reka? Bo ja szukam i szukam i nic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Odblokowanie mnożnika normalnie. Masz teraz takie mostki L1: .:::: Muszą być ta: .IIII . Muszą być połaczone tylko przeciwległe "kropki" i nic więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aDeRS Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Odblokowanie mnożnika normalnie. Masz teraz takie mostki L1: .:::: Muszą być ta: .IIII . Muszą być połaczone tylko przeciwległe "kropki" i nic więcej. Maluje olowkiem i zakladam radiator? slyszalem cos o zaklejaniu jakas tasma czy cos. mam taka samoprzylepna aluminiowa nada sie?(nie smiac sie jesli palnalem glupstwo:)) PS: duzo grafitu czy malo?(olowek 2B napewno grafitowy, a w kazdym razie przewodzi prad:)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aDeRS Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 > aluminiowa nada sie? dobra, wiem ze sie nie nada:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...