Winchester Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Cytat jest wogole jakis sens chlodzic mostek poludniowy? Jesli ktos lubi sie w tym bawic, to sobie go bedzie chlodzil.... Cytat a jak ktos ma "Artic Cooling VGA Silencer " to jak może załdować jakieć chłodzonko ?? na chipset SB? No chyba musisz jakis inny radiatorek kupic niz zoltego zalmana :). Moze ten?. Gdzies na forum ktos pisal ze go ma i jest zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Cytat Cytat jest wogole jakis sens chlodzic mostek poludniowy? Jesli ktos lubi sie w tym bawic, to sobie go bedzie chlodzil.... Cytat a jak ktos ma "Artic Cooling VGA Silencer " to jak może załdować jakieć chłodzonko ?? na chipset SB? No chyba musisz jakis inny radiatorek kupic niz zoltego zalmana :). Moze ten?. Gdzies na forum ktos pisal ze go ma i jest zadowolony. aha TO ekstra ;) ale kurcze nie ma go narazie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Cytat Cytat jest wogole jakis sens chlodzic mostek poludniowy? Jesli ktos lubi sie w tym bawic, to sobie go bedzie chlodzil.... Cytat a jak ktos ma "Artic Cooling VGA Silencer " to jak może załdować jakieć chłodzonko ?? na chipset SB? No chyba musisz jakis inny radiatorek kupic niz zoltego zalmana :). Moze ten?. Gdzies na forum ktos pisal ze go ma i jest zadowolony. aha TO ekstra ;) ale kurcze nie ma go narazie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szklak Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Cytat Jesli ktos lubi sie w tym bawic, to sobie go bedzie chlodzil.... No nie wiem. Ja np. muszę schłodzić SB poniewaz mam problemy z dźwiękiem( brzęczy gdy gram min. w Quake'a 3- przestaje gdy wyłączę i włączę grę na nowo). :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Nikt nic nie napisał o CoolerMasterze PAC-001. Używa go ktoś może? Wydaje mi się, że pownien być wydajniejszy niż Zalmany bo posiada większą powierzchnię styku z SB/NB a rozmiarami jest identyczny. Chcę go kupić, ale najpierw chciałbym żeby ktoś mi o nim coś napisał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Cytat Nikt nic nie napisał o CoolerMasterze PAC-001. Używa go ktoś może? ... ja uzywam tyle ze nie na NB/SB a na ... karcie graficznej :P co do wiekszej powierzchni styku to troche nie tak - jak obejzysz tego CM'a dokladnie to zobaczysz ze ma 2 wyzlobienia przeznaczone na "koleczki montazowe" wiec co z tego ze od spodu jest kwadratem skoro i tak z 2 stron krawedz podstawy nie jest polaczona z pinami radiatora wiec i tak nie przekazuje ciepla :? przyjzyj sie dokladanie i bedziesz wiedzial o co biega ja go kupilem (niebieskiego CM) dlatego ze pasuje mi pod kolor PCB karty graficznej - Radeon 9600PRO od Gigabyte a jest mniejszy niz niebieski Zalman :arrow: zabiera tylko 1 PCI a nie 2 :P PS od razu uprzedzam pytania (i moze sie to komus przyda) - GPU nie jest chlodzone "pasywnie" z boku na ten radiator wieje wentylator 80 na okolo 1200rpm zamocowany na ramieniu Zalmana FB-165 :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 No racja z tymi żlobkami, ale zawsze to bardziej efektowne rozwiązanie niż u Zalmana. Zalman może i był dobry, ale na miom starym KT400. nForce2 zajmuje trochę większą powierzchnię i w zbyt dużym stopniu jest odkryty przy stosowaniu Zalmana. PS. Zauważyłem, że na 8RDA+ SB grzeje się tak samo jak NB, przynjamniej w moim odczuciu. Ale jajo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gralmi Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Jest sens przystosowania zalmana nbj47 lub nbj32 do plyty abit ic7 przy fsb 250 ?? Na zalmana dmuchal by troche wiatrak z freezer 4. Chcialem kupic thermalright nb-1 ale jest klopot z dostepnoscia i cena nie jest mala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 jest sens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gralmi Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 misiom1 napisał(a): jest sens 1492538[/snapback] Po sygnaturce widze ze lubisz zalmana nbj47 :rolleyes: jak go zamontowales na is7 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 po prostu założyłem na niego zapinke od oryginalnego coolera, minimalnie wygiąłem, trzyma mocno i na fsb 250 daje rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...