KRECIO Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zainstalowalem od nowa karte sieciowa w win 98SE i zaczelo mi sie pojawiac okwienko pytajace o nazwe uzytkownika i haslo...jak zgasic to okno...na kompa nie ma zadnego hasla, mozna nic nie wpisac i wcisnac Esc albo Enter i komp sie laduje. Jest to dla mnie bardzo wazne, musze usunac to okno...tylko w jakis bezpieczny sposob, prosze o sugestie... DZIEKI ZA POMOC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 CZy to jest logowanie do sieci Microsoft Networks czy "lokalne" :?: :?: . Jak to pierwsze to chyba trza odznaczyć "klient sieci microsoft networks" oraz "udostepnianie plików i drukarek" w tejże sieci :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 prawy na ikonke sieci na pulpicie wlasciwosci ... konfiguracjia -> logowanie do sieci podstawowwj: logowanie windows lub klient sieci microsoft networks przy ktorejs z tych opcji nie bedziesz mial okna logowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 ok dzieki za rady, jutro wyprobuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zi_Om Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 ja mam ten sam problem ale z logowaniem "lokalnym" i nie wiem co zrobić :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 ja mam ten sam problem ale z logowaniem "lokalnym" i nie wiem co zrobić :(znajdź na dysku szukajką pliki *.pwl i wykasuj, chyba powinno pomóc jak używasz win98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zi_Om Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 nie pomogło. ma ktoś inny pomysł?? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Ja zaczne swoje boje dopiero w poniedzialek :) wiec zyczcie mi szczescia...jak sie nie powiedzie to moze byc zle...moze ktos wyprobuje ten sposob?: Przeczytalem gdzies ze mozna zedytowac rejestr w nastepujacy sposob, wpadnijcie do HKEY_LOCAL_MACHINE/NETWORK i wykasujcie wpis LOGON. Nastepnie trzeba zrestartowac kompa, przy uruchamianiu winda spyta nas o nazwe uzytkownika i haslo, podajcie oczywiscie tylko uzytkownika...po tej operacji okno powinno sie juz nie pojawic...jak ktos wyprobuje to niech da cynk :) POZDRO for ALL :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zi_Om Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 no tak wykasowałem i teraz w okienku logowania pisze: wskazówka: jeśli nie wpiszesz hasła to nie bede sie czepiał (czy coś takiego :)) no i wpisuje tylko nazwe użytkownika bez hasła no i po ponownym uruchomieniu znowu pisze wskazówka itp. Jednym zdaniem: u mnie nie działa ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...