KURTUS Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Od wczoraj testuje geeforca3ti200 firmy PALITDAYTONA.Tak wiem pality to niezbyt dobre karty itp ale nie stac mnie bylo na lepsza ,mimo wszystko naprawde jestem zadowolony z tej karty standardowo 175 na 400 jak kazdy ti200, bez dodatkowego chlodzenia czyli na standardowym chlodzeniu zamontowanym na karcie zaczelem ja podkrecac i przy tym sprawdzac czy pojawiaja sie bledy (artifacttest i te sprawy).Przed sekunda doszedlem do wyniku 254 na 545 przy czym pojawiaja sie juz artefakty w grach ale karta sie nie zawiesza.100% stabilnosc i brak artefaktow uzyskalem przy 233 i 533.Osobiscie uwazam ze jest to dobry wynik i w sumie nie spotkalem sie nigdy aby ktos uzyskal 254 na 545 na tak slabej karcie :lol:.Bawilem sie rowniez 3dmarkiem 2001se http://service.madonion.com/compare?2k1=4439300 .Co o tym myslicie ?? wynik dobry ?? czy moglby byc lepszy ?? Aha test robilem na zawalonym 3 miesiecznym windowsie :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Opcja szukaj jak najbardziej wskazana i watpie aby ten watek wytrzymal wiecej niz 5 minut :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 wynik jak najbardziej przyzwoity mojego gainwarda na maxa pogoniłem na 260/570 (oczywiscie przy dodatkowym chłodzeniu pamięci) co dało 9131pkt ale to co osiagnołeś przy tej konfiguracji i tym taktowaniu grafy jak najbardziej ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 ja tazke sie zgadzam, z tak low end'owej grafy to i tak niezly wynik, ale podejzewam ze po wymianie coolerka te 250mhz by dzialalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 No bardzo dobry wynik, brawo a ty Keares nie strasz nowych userow ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popo Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Testowalem karte GF3TI200 128Mb firmy Sparkle to tez no name ale dal sie podkrecic bez znieksztalcen z 175/400 @ 222/502 i w 3DMarku2001 wyszedl 8173pkt moze warta jest swojej ceny?(530zl) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Ja mam taką samą i zobacz sam, (w podpisie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popo Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Przy 520mhz dla pamieci, pojawialy sie artefakty chociaz karta dzialala stabilnie.Rdzen tez przeklamywal przy230mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Od wczoraj testuje geeforca3ti200 firmy PALITDAYTONA.Tak wiem pality to niezbyt dobre karty itp ale nie stac mnie bylo na lepsza ,mimo wszystko naprawde jestem zadowolony z tej karty standardowo 175 na 400 jak kazdy ti200, bez dodatkowego chlodzenia czyli na standardowym chlodzeniu zamontowanym na karcie zaczelem ja podkrecac i przy tym sprawdzac czy pojawiaja sie bledy (artifacttest i te sprawy).Przed sekunda doszedlem do wyniku 254 na 545 przy czym pojawiaja sie juz artefakty w grach ale karta sie nie zawiesza.100% stabilnosc i brak artefaktow uzyskalem przy 233 i 533.Osobiscie uwazam ze jest to dobry wynik i w sumie nie spotkalem sie nigdy aby ktos uzyskal 254 na 545 na tak slabej karcie :lol:.Bawilem sie rowniez 3dmarkiem 2001se http://service.madonion.com/compare?2k1=4439300 .Co o tym myslicie ?? wynik dobry ?? czy moglby byc lepszy ?? Aha test robilem na zawalonym 3 miesiecznym windowsie :)) wynik w normie u mnie na moim configu bez kręcenia jest 7148 tak wiem wiem procek! :evil: ale ostatnio wyciągnąłem: http://service.madonion.com/compare?2k1=4449923 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 a opłaca sie takiego Palita kupić za 370 z gwarancją ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 a opłaca sie takiego Palita kupić za 370 z gwarancją ??? pytanie pewnie że tak!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 jezeli masz niedaleko do wawy to moge ci mojego sprzedac ten sam model tez na gwarancji za 340- sorki ze mówie to w tym temacie a nie na giełdzie ale to akurat przypadek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 ale w twoim podpisie jest palit gf2ti a mi chodzi o gf3 ti200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 niezle jak na taka karte :) niech Mhz beda z wami :twisted: :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...