Kalwas Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Koleś w USA zrobił radiatorki na które potrzeba 40 centów dosłownie. he he Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Koleś chyba siedzi w więzieniu zobaczcie jakie ma ściany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 http://www.afrotechmods.com/ oblukajcie tą strone może stanie się inspiracją dla wielu nowych modów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 zalosne.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 http://www.afrotechmods.com/ oblukajcie tą strone może stanie się inspiracją dla wielu nowych modów stare jak swiat - nie chce mi sie szukac ale w marcu dawalem ta strone na starym forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 ups to sory alo to w marcu działało już forum bo mnie sie wydawało że od 1 kwietnia. Jakiś moder mógłby zablokować albo lepiej skasować ten topic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 ups to sory alo to w marcu działało już forum bo mnie sie wydawało że od 1 kwietnia. Jakiś moder mógłby zablokować albo lepiej skasować ten topic. bez paniki :lol: :lol: :lol: napisalem wyraznie na starym forum :!: PS masz odnosnik bedziesz wiedzial o jakim starym forum mowa http://dyskusje.pl/w/181097/tweak/ (tylko trzeba troche poczekac bo nie jest za szybkie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 A swoją drogą jeden cent amerykancki to jest z czystej miedzi bo jak tak to można by niecłe radiatorki robić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 zalosne....a co ty w tym takiego zalosnego widzisz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Berkut sie śmieje ale ja to mam już też takie zboczenie że jak wchodze do sklepu np. z garnkami, widelcami , sitkami itp to patrze co by mi sie do kompa przydało. :))) Ostatnio jak byłem w sklepie metalowym to upatrzyłem zapinke do WB. a można ją bardzo łatwo zrobićz klipsu mocującego szyny do płyt gipsowych :) :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oven75 Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Co by nie powiedzieć o pomysłach z tej stronki ale jej wykonanie i nowatorstwo jest po prostu zajeboza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 ma przynajmniej przytulny kacik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 i duuuuuuużo czasy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 ten człowiek jest chory psychicznie, żaden normalny by nie robił tak porabanych rzeczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...