m4r14n0 Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 mam problem z kompikiem poniewaz sie resetuje lub monitor sie wylancza albo potrafi podczas ogladania filmu zgasnac monitorek i nawet reset nie pomaga dopiero jak wylacze i poczekam to wtedy sie wlaczy tak jakby mobo wylaczalo grafe ,przelacze sobie glosniki w plycie i po przelaczeniu zawiecha mam zasilacz 300 W codegen ale zasilacz powinien chyba starczec ,pamieci sa git sprawne ,procek tez co robic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zacznij od odkręcenia procka i ramu. Podaj jakie masz napięcia (najlepiej mierzone miernikiem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Moje propozycje: Jak mozesz przetestuj inna grafe. Odkrec kompa. Sprawdz zazadzanie energia w panelu sterowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 A czytales moze jaki jest zalecany do twojej plyty zasilacz bodajze 350W a ty amsz badziwnego CODEGENa radze na razie odkrecic kompa i powinno byc O.K. a jak juz kupisz jakegos chiefteaka to wtedy krec! Ajak nie masz forsy to pojdz do jakiegos sklepu komputerowego i popros rzeby sprawdzili twoj zasilacz czy ci on wystarcza jego moc, bo jak wiesz to on w rzeczywistosci nie ma 300W tylko troche mniej!! Tak dla ciekawosci mozesz sprawdzic na benchmark.pl ile rzeczywiscie pobiera mocy twoj proc przed i po kreceniu (zrobili tam calkiem fajny kalkulatorek mocy pobieranej przez proca!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...