Zi_Om Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Mam problem otóż podczas przeglądania stron przez przypadek weszłem na jakąś strone z warezami, xxx itp. i gdy wyłączyłem ją po następnym włączeniu internet explolera zmieniła mi się strona startowa i pokazuje się z 20 reklam nie wiem co robic w naszędziach/ opcje internetowe nie moge zmienić strony startowej a gdy chcę wejść do rejestru pisze tak: Edycja rejestru została zablokowana przez administratora sieci ludzie prosze pomocy ja nie chce formatować dysku bo robiłem to w czwartek :( płakać mi sie chce Z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Mam identyczny problem, więc dołączam się do pytania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 dlatego jak juz "przypadkowo" wchodzisz na xxx to uzywaj Mozilli albo Opery , a nie IE :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbi Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 A czy przeskanowaliście juz wasze komputerki programami, które usuwają niepotrzebny syf z Windy :?: Polecam: Ad-aware Spy Bot Search and Destroy Spy Sweeper To powinno rozwiązać wasze problemy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 dlatego jak juz "przypadkowo" wchodzisz na xxx to uzywaj Mozilli albo Opery , a nie IE :wink:No tak używanie Mozilli / Opery do XXX to całkiem ciekawy początek. :mrgreen: Na problemy ze stroną startową itp. itd. jest jedno proste rozwiązanie - zapomnieć o IE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariofranek Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Ściągnij sobie ad-aware, przeskanuj kompa, wywal wszystkie data minery i inne robale. Powinno pomóc. Moje sekretarki ostatnio też "ustawiły" sobie fajną stronę startową. Pokazywało się ze dwadzieścia stron z gołymi [gluteus maximus]mi. Przeskanowałem aa i już można było zmienić stronę startową na mniej rozebraną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Przeskanowałem aa i już można było zmienić stronę startową na mniej rozebraną.Aż do następnego razu. :? Co wy widzicie w tym IE ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superges1 Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Witam wszystkich A więc ja miałem ten problem kiedyś ale już nie mam. Rada jest tylko jedna poszukajcie w necie tego programiku zróbcie go a wasze problemy znikną Program nazywa się CWShredder Nie wiem na jakiej jest stronce ale wpiszcie w google a napewno znajdziecie :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...