Skocz do zawartości
Zi_Om

Problem nie moge zmienić strony startowej

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem otóż podczas przeglądania stron przez przypadek weszłem na jakąś strone z warezami, xxx itp. i gdy wyłączyłem ją po następnym włączeniu internet explolera zmieniła mi się strona startowa i pokazuje się z 20 reklam nie wiem co robic w naszędziach/ opcje internetowe nie moge zmienić strony startowej a gdy chcę wejść do rejestru pisze tak:

Edycja rejestru została zablokowana przez administratora sieci ludzie prosze pomocy ja nie chce formatować dysku bo robiłem to w czwartek

:( płakać mi sie chce

Z góry dzięki za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dlatego jak juz "przypadkowo" wchodzisz na xxx to uzywaj Mozilli albo Opery , a nie IE  :wink:

No tak używanie Mozilli / Opery do XXX to całkiem ciekawy początek. :mrgreen:

Na problemy ze stroną startową itp. itd. jest jedno proste rozwiązanie - zapomnieć o IE.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ściągnij sobie ad-aware, przeskanuj kompa, wywal wszystkie data minery i inne robale. Powinno pomóc. Moje sekretarki ostatnio też "ustawiły" sobie fajną stronę startową. Pokazywało się ze dwadzieścia stron z gołymi [gluteus maximus]mi. Przeskanowałem aa i już można było zmienić stronę startową na mniej rozebraną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich

A więc ja miałem ten problem kiedyś ale już nie mam.

Rada jest tylko jedna poszukajcie w necie tego programiku zróbcie go a wasze problemy znikną

Program nazywa się CWShredder

Nie wiem na jakiej jest stronce ale wpiszcie w google a napewno znajdziecie :wink: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi