Gość Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Od pewnego czasu mam problem! Rok temu podkręciłem swojego Celerona 700 ma około 960! Od jakiegoś czasu podczas ładowania restartuje się windows 2000. Przeinstalowywałem system i nic. Dodam tylko że chłodzenie ma bardzo dobre (temp 32 st.-radiator Alpha i fan Delty 7000rpm) Moja płyta to Abit BX133 raid. Czy może to być uszkodzona pamięć! Help!? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Dziwne zachowanie sie systemu typu: -restarty -niespodziewane "magiczne" bledy ktore nigdny nie wystepowaly -dziala, dziala,dziala ........... nie dziala tego typu rzeczy to mozliwosc uszkodzenia pamieci RAM ale radze jeszcze raz najpierw sprawdzic chlodzenie procka ! wkladales moze jakies nowe urzadzenia do kompa ? lub zmieniales jakies na inne ? modem , karta dzwiekowa , muzyczna ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popo Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Moze zasilacz ci siada.Zasilacze jak sa nowe to trzymaja napiecia ,potem jak sie troche zestarzeja to napiecia nieco spadaja i moze byc niestabilnie szczegolnie przy podkreconym sprzecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 A moż eproc dogorywa :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Niedawno zainstalowałem nową nagrywarkę(sony crx185e3) Również wydaje mis ię że to ram! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...