XvX Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Sorry, że otwieran biwy topic, ale pilnie potrzebuję namiarów na jakąś darmową, albo trialową aplikację, dzięki której mógłbym sprawdzić mój dysk twardy (NTFS). Czy nie ma żadnych bad sectorów itp.... Jestem zielony jeśli chodzi o takie programy i jedynie pamiętam Disc Doctora pod DOS'a, którego użwałem jakieś 10 lat temu :). Wiem, że był już taki post, ale trialowa wersja Easy Recovery Prof. nie może sprawdzać dysku :( (chyba, że ktoś mi pomoże się z nią uporać :) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Sorry, że otwieran biwy topic, ale pilnie potrzebuję namiarów na jakąś darmową, albo trialową aplikację, dzięki której mógłbym sprawdzić mój dysk twardy (NTFS). Czy nie ma żadnych bad sectorów itp.... Jestem zielony jeśli chodzi o takie programy i jedynie pamiętam Disc Doctora pod DOS'a, którego użwałem jakieś 10 lat temu :). Wiem, że był już taki post, ale trialowa wersja Easy Recovery Prof. nie może sprawdzać dysku :( (chyba, że ktoś mi pomoże się z nią uporać :) ). zajrzyj tu http://www.chip.pl/arts/n/article_110644.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...