cinos Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 :mrgreen: Tutaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Wszystko ładnie i pieknie... :D Bardzo fajny artykuł... Tylko czemu nie zdecydowaleś się na nagrzewnicę miedzianą? Np. Kadett czy Łada - są wydajniejsze od alu czyli pare stopni powinno jeszcze zejsc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 ano jakos tak wyszlo... :( miedziana pewnie by byla sporo droższa, a nagrzewnicy ze szrotu _ktos_ by nie wpuscil do mieszkania :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 GOOD JOB :) Ale nagrzewnica kiszka... :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 sie wrzuci cos przeciwko korozji i bedzie gitara :mrgreen: ciac koszty trzeba ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Za 30 zł na złomie coś kupisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 ja swoja od kadeta kupilem za 30 pln dosc czysta i niepogitae ma finy!!! Swiezo ja przy mnie koles z kadeta wyciagal!!!! A moje WC nadal in progress!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 złomu nie bede wrzucac do mieszkania :mrgreen: pozatym ze szrotu moze ciec, byc w srodku zardzewiala, cos sie moze pozniej wypłukiwac, wole sobie oszczedzic takich spraw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 strasznie sceptycznie jestes nastawiony :] a ta twoja alu tez moze ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> korozja od srodka i wogule dziury w bloku ci sie porobia bo plyn antykorozyjny bedzie przeterminowany albo bedzie zle reagowal z rurkami/pompka :] Mysle ze przynajmniej 60% ludzi na forum ma kadetowki i na pewno nowych nie kupili a kazdy chwali i z tego co pamietam tylko 1 osoba mowila ze cieknie ale dlatego ze kupila dziurawa . . . wiec nie przesadzaj :] Strasznie rozbawil mnie jeszcze ten zbiornik 14L :]]]]]] a reszta calkiem fajna :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 zbiornik 14 L daje wieksza stabilnosc temperatury wody :mrgreen: ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...