QkiQ Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 instnieje jakis program dzieki ktoremu bede mogl dodac wlasne klucze rejestru? potrzebne mi cos takiego poniewaz sam zmienilem kilka opcji w rejestrze a za kazdym razem niechce mi sie klikac osobno na plik .reg bo troche duzo ich ;-) mam win. XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBAL Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 To co dodales (wybrana galaz) wyexportuj sobie do pliczku <nazwa>.reg (przy okazji zapoznaj sie z jego budowa, napewno sie przyda ;)). Aby wprowadzic zmiany w rejestrze wystarczy uruchomic pliczek <nazwa>.reg i ... tyle ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QkiQ Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 no tak ;-) ale nie ma jakiegos programu co by zamienil to w instalator? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...