Włodi Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Czy sa jakies programy do akceleracji uploadu? Bo z flashfxp gdy wysyłam coś na serwer średni transfer to 5kB/s .. W DAP-ie 7 jest niby taka opcja ale niestety płatna :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Jakie masz lacze ? Na jaki server wysylasz, bo np. na lycos jest wlasnie limit 5 kBs ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Mam sieć osiedlową 60 kB na łep. Serwer mam właśnie na lycos i nawet nie wiedziałem że ma ograniczenie uploadu, tak wię dzięki że mie oświeciłeś. Mimo wszystko ponawiam pytanie o jakis programik do przyspieszania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...