kermiter Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Siemano tak jak w tytule interesuje mnie jakies dobre chldozenie do Athlona XP 2400 okolo 19 db no i z jakims wypasem swiecace diody czy cos...co byscie doradzali?widzialem kiedys na allegro jakis wiatraczek za ok 30 zl sam ustawial obroty w zaleznosci od temp proka.dobre wyjscie?dziek za pomoc z gory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 A co bys powiedzial na to: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29475946 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 A może powiedz o jaki klasie cenowie mówisz. Na stonie głownej tweak jest test coolerów :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermiter Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 sluchajcie jest tak mam radiator cooler mastera razem z wiatrakiem dalem za niego kolo 60 blaszek i teraz wystarczyl by mi sam wentylator...cenowo to tak do 40 zl mysle no i zeby mi proka nie zjaralo:)Winchester to co mi dales no spasne jest ale tez troszki drogie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...