arekkowal Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Mam pytanie: czy istnieje mozliwosz wykorzystania aparatu cyfrowego jako kamere internetowa jesli tak to jaki program potrzebuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Jeżeli aparat ma taką możliwość to tak. Popatrz do instrukcji. Moj Fuji ma taką możliwość. Podlacza sie go przez usb, wczesniej zapodajac stery z plyty dolaczonej do aparatu. Na konie zmiana w menu aparatu i dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkowal Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 W instrukcji nic nie pisze Aparat jest wyposarzony w USB moge nagrywac krutjie filmiki (w quick time) Na cd niema oprogramowania Moj aparat to olympus c-350 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcon2004 Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 poszukaj na cyberfoto.pl Tak prawde mówiąc to mi by było szkoda aparatu używać jako webcama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Fuji S5000 ma taka mozliwosc :) Sonacze raczej nie - moj Sony W1 nie ma tej opcji - niestety :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Tak prawde mówiąc to mi by było szkoda aparatu używać jako webcama.A z jakiego to mianowicie powodu??? limerro: Ja mam S3000. One chyba wszystkie to mają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Tak prawde mówiąc to mi by było szkoda aparatu używać jako webcama.A z jakiego to mianowicie powodu??? limerro: Ja mam S3000. One chyba wszystkie to mają. no wlasnie dlaczego??? nie kapuje co moze byc niszczacego dla aparatu w pracy jako webcam??? Canon A60 ktory posiadam tez moze jako webcam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...