Kalwas Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Robił ktoś moda napięcia na Shutle AK312 v.3. Ja sie przymierzam ale ten opis ze strony www.overclockers.com nie jest za dobry nie ma zdjęć a ja tak anglika bardzo nie kamam. Pomóżta chłopocki bo sie napaliłem na to i chce se płyte przerobić na odkurzacz albo na grzałke . he he :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Co nikt nie miał na tyle jak żeby sobie płyte przerabiać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincente Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Wymień na AK35 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Głupia odpowiedź. Pytanie : Jak sprawić aby mój Mustang GT500 palił mniej odpowiedź: wymień na Merola Kamasz o co mi chodzi. Nie chodzi o to że nie mam kasy na płyte tylko o to że po primo szkoda mi wydawaćna lipną płyte wolał bym kupić Epoxa po drugie większa frajda im więcej mam podzespołów zmodowanych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincente Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 LOL. AK35(którykolwiek model) to lipny sprzęt??? Szczerze wątpię. A co do mojej pierwszej wypowiedzi to był taki mały żarcik. Sorry jeśli się obraziłeś... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Shutle AK35 kosztuje 480 zł a Epox na KT333 około 500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...