RinTinTin Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Ostatnio zauwazylem interesujaca aukcje http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30003701 i zastanwiam sie czy nie kupic tych pamieci zamiast hynixow... Mam gwarantowane, ze w dualu pojda mi ladnie (dual kit), cena jest niestety troche wyzsza, ale taka prawda, ze moge trafic na hynixy, na ktorych nie przekrocze 215 w dualu. Dobra, mam takie pytanie, orientuje sie ktos moze, na jakich kosciach robia te pamieci ? Czy jak je potraktuje pradem, to moge zejsc jescze z timingami ? Pozdrawiam Michal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Ja bym ich nie bral - nowe TwinMosy ostro spadly z jakoscia i nie sa to juz dobre kostki, sa drogie w porownaniu do Hynixow, jesli boisz sie o to ze Hynixy beda lipne to poszukaj testowanych. A ta gwarancja na to ze tyle pojda............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RinTinTin Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Wiem, ze spadly na jakosci bo mialem niedawno pc400 i nie trzymaly cl2 przy fsb200. Oddalem na gwarancji... i udalo mi sie wyciagnac spowrotem pieniadze. Jednak jezeli biore dual kit, pc500 - to musi mi chodzic w najgorszym wypadku z timingami fabrycznymi... A jak nie to moge przeciez znowu zglosic wade. Mysle, ze kosci pc500 musza byc dobrze wyselekcjonowane. Tak mi sie wydaje, moze sie myle, masz jescze jakies sugestie ? Pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...