Kisiu Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Jade na 256 sdr,mam plyte ecs k7s5a,athlona 1600+(palomino).Chcę wyminić ram na 512ddr,ale nie wiem jakiej firmy.Myślałem o geil.Co wy na to??I czy ta płyta obsłuży 400mhz.Wiem ży wykryje je jako 266mhz,ale czy wszystko będzie działało i ne będzie zwisów??? prosze o odpowiedz. I jeszcze jedno.CZy ma sens wymiana zasiłki gdy po podkręceniu kompa napięcia będą stabilne?? CZy w podkręcaniu ram no name dużo różni się od firmowych??Chodzi mi o różnice w podkręcaniu1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 K7S5A + GeIL to podobne polaczenie jak maluch i sportowe kubelki od Sparco :] ,niby jest lepiej,ale pytanie po co :] jesli nie masz zamiaru zmienic plyty glownej to kupilbym jakies tanie Infineony z allegro,a jesli ma to byc pamiec bardziej przyszlosciowa to ewentualnie Hynix'y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kisiu Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 ok dziex a co sądzą pozostali?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 SĄDZIMY !... że powinieneś skorzystać z szukajki, a nie zawalać forum swoim pytaniami, których zresztą jest mnóstwo we wcześniejszych tematach ! ! ! ! ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...