Kij@n Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Nie wiem jaki ram wybrac?? mysle nad twinmosem twisterem lub nad innym rozniez tak szybkim ,ale nie wiem co bedzie najlepsze do mojej plytki ,a chcialbym by doradzil mi fachowiec prosze o szybka odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 szukaj!! ten temat jest poruszany 1000 razy nawet masz topick. a co do ramu to twisterki spadł na jakosci sypia bledami na nominalnych 400 i cl.2 nie polecam. Najlepiej kup sobie Kingston Hyperyx jak chesz szybki albo geila, roznice miedzy cl2 i cl 2.5 naprawde nie sa wielkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miravo Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Ja polecam ci zwykłe Kingstony. Mnie pracują na timingach 2,5;2;2;5 na standartowym napięciu. Kręcą się też nieźle 400@508MHz (na standartowych timingach :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RinTinTin Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Nie wiem jaki ram wybrac?? mysle nad twinmosem twisterem lub nad innym rozniez tak szybkim ,ale nie wiem co bedzie najlepsze do mojej plytki ,a chcialbym by doradzil mi fachowiec prosze o szybka odpowiedz Po pirwsze bylo 100 razy, po 2 - jak juz sie o cos pytasz, to podaj jakies dane, bo nikt zdolnosci telepatycznych nie ma (a moze sie myle 8O ) i nie wiem czy chcesz miec pamieci do fsb 250 czy 166 ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...