GURUzz Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 mam pytanie jak odblokowac mnoznik na amd 2100+ palomino wiem ze trzeba na procku olowkiem polaczyc sciezki tylko nie wiem jak to zrobic. Jak ktos moglby przeslac fotke tego procka z odblokowanym mnoznikiem, lub tez napisac jak to zrobic zgory dziekuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Nie ten dział. Ten Temat jest o AMd więc czemu wsadziłeś go do intela? Szukaczka nie gryzie było cos takiego (i jest chyba w Faq) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GURUzz Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 dzieki za info :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Proszę bardzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...