Kryst Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Mam następujący problem. Kiedy włączam kompa mój windows xp sie resetuje ale po ladowaniu systemu, potem odsyla do tago menu wyboru i niezaleznie co wybiore on sie krzaczy lub znowu resetuje. ale jezeli po pierwszym restarcie go wylącze a chwile i potem znow po chwili wlacze to dziala idealnie. Mam durona 800, geforcea 4 mmx, plytke msi kt4v, 256 ramu na ddr. :?: zasilacz jakis 235 atx mam service packa 1. Gry dzialaja i sie nie wieszają. Proszę o pilna odpowiedz bo stalka mam tylko na jakis czas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 . :?: zasilacz jakis 235 atx Spróbuj z nie jakimś 300 W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Jak gierki chodzą, to chyba nie zsilacz, ale nie zaszkodzi sprawdzić/wymienić. A próbowałeś przeinstalować system? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Jak gierki chodzą, to chyba nie zsilacz, ale nie zaszkodzi sprawdzić/wymienić. A próbowałeś przeinstalować system?No wlasnie moze cos ci windows poleciał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...