tomekk6 Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Być może temat był poruszny xxx-razy ale chyba nic się nie stanie jak jeszcze raz zostanie poruszony :lol: a więc dysponuje małym budżetem - 200 złotych na zasiłke, na tagana bądź topower'a nie starczy :evil: i chciałem się was poradzić jaki zasilacz brać, wszystko wskazuje że starczy mi na tego 360 W Chieftec'a DF, ale boje się tych niestabilnych napieć :wink: Zaznaczam, że zamierzam przeprowadzić OC :) Mój "przyszły sprzęt" (leży w kartonach 8) ) : Abit Ic7 P4 2,8 HT (Prescott lub Northwood - jeszcze nie wiadomo) 2x256 w dualu 2 x hdd 2 x dvd Gf2Mx400 :oops: Czekam na propozycje :) ps. podarujcie sobie linki do testów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 mysle ze chief DF Ci spokojnie wystarczy, u mnie napiecia sa w normie a mam SF`a, polecam chefa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Starczy jakaś dobra 300-setka, bo słabą grafę masz. Zeby tylko miała realnie przynajmniej z 15A na linii 12V i będzie dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk6 Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 aktualnie mam dwa 300W zasilacze noname(jedna zasiłka Linkworld'a jest) :lol: ale chyba lepiej zainwestować w tego chiefteca, tak dla bezpieczeństwa 8) Co jest lepszym wyborem - Chieftec (1136H) P4 czy Chieftec HPC-360-302 DF ? Oba mają 360 W a ten pierwszy podobno lepiej trzyma napięcia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...