Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

no własnie tak jak w temacie od kilku dniu mam problemy z grami pojawiaj sie rózne dziwne rzeczy typu np w ut textury calkiem znikaja i widac biale pole czasami po dluzszej grze wszytsko zaczyna zwlaniac i nie da sie grać.Mam kilka podejrzeń ale potrzebuję waszej rady. Karta nie jest kręcona i problemy pojawiaja sie tylko w grach.

1.A wieć karta to zwykła fx5200 i ostatnio zmieniłem directx na 9.c z 9.b wiec moze to to?

2.Zmieniałem płyte główna wczesniej miałem ECS K7VZA(agp x4) a teraz mam Gigabyte GA-7VT880 z agp x8 moze potrzeba w biosie jakies dodatkowe funkcje powłaczac(oprócz oczywiscie trybu x8 fast write i ilosci pamieci)?

3. mozliwość to to że ostatnio wymieniałem witaraczek na karcie na wg bardzej wydajny była tam reszta jakiejs białej pasty kótra usunęłem przy pomocy spirytusu i dałem nowa paste tyle ze taką która ma w składzie opiłki żelaza i teraz zła część za 1 razem dałem jej za dużo i własnie zaczeły powstawac artefakty wiec znajac te objawy z przedawkowaniem pasty wyłaczyłem wszystko wyczyściłem i dalem mniej tyle ze ta pasta chyba "osiadła" na procku poniewaz przedtym był koloru czarnego a teraz jest koloru srebnego i za cholere nie da rady tego usunąć

4. zauważłem małe(b małe) wgłebienie na procku od grafiki nie pękniecie ale wgłebienie i nie jestem pewnie czy to moja wina czy też to już tak było wczesniej i czy to może to w połaczeniu z ta pasta daje takie efekty??(pasta za 4 zeta firmy manhatan )

Cz ktoś mógłby mi pomóc?

Z góry dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...