Slayer Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 CD-Rwin nie widzi mi nagrywarki- brak kompatybilności, Fire Burner widzi, ale robi jakiś test..i koniec!Jak wyłączyć ten test nagrania?!!! W zakładce device odznaczam tą opcję, robię ,,burn" a ten mnie się pyta- czy kontynuować nagranie używając testu- jeżeli ,,NIe" no to nic się nie dzieje, jeżeli ,,Tak" robi test i tyle. Nero twierdzi, że ma błąd z tym plikiem *.cue. Pomóżcie!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Jeśli NERO twierdzi że masz uszkodzony plik CUE to edytuj go notatnikiem i zobacz czy jest tam wpisana dokładnie taka sama nazwa jak nazwa pliku BIN Mejsce to napewnno odnajdziesz. Zmień jeśli potrzeba na dokładna nazwe pliku BIN Postaraj się również o to, żeby oba pliki były w tym samym katalogu. Najlepiej napisz tu jak wygląda Twój plik CUE i jaka jest dokładna nazwa pliku BIN WAŻNE sa małe i duże litery. Pozdrawiam ANalfabeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Witam NA takie kłopoty mam zawsze sprawdzona metode. Podpinam iso do Virtual Demona i robie imaga clonem z virtuala. Zawsze działa :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 mozesz tez zainstalowac wersje CDRWina 3.9, ktora posiada wlasne sterowniki aspi. powinno ci wtedy dzialac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...