Marrcus Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Mam taki problem w aida 32 w pod kategorii SMART wyskoczyło mi coś takiego 05 Reallocated Sector Count 63 1 1 1276 Prognoza błędu: Nieuchronna utrata danych a w podglądzie zdarzeń wychodzi coś takiego Sterownik wykrył że urządzenie /Device/ Harddisk0/DRO przewidziało swoją przyszłą awarię. Natychmiast utwórz kopię zapasową danych i zmień dysk twardy. Błąd może nastąpić w najbliższym czasie. Nie wiem czy powinienem się tym bardzo martwić i rozglądać się za nowym dyskiem :cry: Czy morze jest jakiś program, który rozwiązałby ten problem, próbowałem programem HDD Regenerator, ale nie znalazł żadnych błędów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 ---- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrcus Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Sprawdzałem Active SMART i wyszło to samo, co w AIDA, kiedyś sprawdzałem Powermaxem i w SMART wyszło Failed. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...