zavader Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Witam! Otoz - w koncu i ja dotarlem do "problemu" ;] Jest to jednak bardzo dziwne.. Mam to co w opisie i postanowilem zmienic timingi z 11-2-3-2 na 11-2-2-2... Zmienilek odpowiednie opcje w BIOSIE i po restarcie moim oczom okazal sie taki komunikat: "System Windows XP nie moze zostac zaladowany gdyz brakuje pliku: [tu byla jaks sciezka] Sproboj przeinstalowac system lub z korzystaj z konsoli naprawy systemu" ZONK? Wrocilem do poprzednich timingow i to samo... No to zmienilem na 11-3-3-2 i zadzialalo ;] Wiec moje pytanie - O CO CHODZI ? NIGDY NIC TAKIEGO NIE MIALEM ? Wiec moze Wy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 A jaka masz plyte glowna? Jaki Ram, No name? Sprobuj podniesc napiecie na Ramie powinno pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 pweni chodzilo o plik SYSTEM .. :) on tak potrafi sobie padnac jak cos z ramem sie dupnie albo przyzbyt duzym OC .. po zluzowaniu timingów i fsb wraca do normy .. standard :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 przesadziles z timingami i system dostal zajoba, normalka, u mnie to samo wiec wszystko ok. Jak procesor za bardzo wykrece to tez sie tak robi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Takie komunikaty pojawiaja sie kiedy cos za mocno przekrecisz --> w tm wypadku ustwienia timingow sa zbyt male. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 A jaka masz plyte glowna? Jaki Ram, No name? Sprobuj podniesc napiecie na Ramie powinno pomoc! ta odpowiedz OWNUJE ;] Tak chodzilo o plik system :P Dziki myslalem ze to jakis zasrany M$ ;] Dzieki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...