polpek Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 W najblizszym czasie zakupię płytę EPOXA - 8RDA3I i chiałbym się dowiedzieć czy instrukcja dołączona do tej płyty jest również w wersii polskiej ? oraz czy kupując płytę ma ona juz wgrany bios - bardzo się boję tej operacji. A jeżeli będzie ona opisana tylko w języku angielskim, to chyba zdecyduj sie na płytę Gigabayta bo z tego co się orjetuje to bios akualizuje sie automatycznie /pobiera się z internetu i wgrywa/. i boję się w przyszlości aktualizować biosa na EPOX-sie, jezeli jest to operacja skąpikowana. Dziękuję z każdą odpowiedż Piotr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armani01 Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Bios musi być .. na karzdej płycie miałem poprzednio Gigabyta GA 7DX i rzeczywiście aktualizacja biosu jest tam łatwa... Ale jeżeli nie masz zamiaru podkręcać płyty to z reguły nie ma potrzeby aktualizacji ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 jakoś mam epoxa tylko że 8krai i świetnie się podkręca na standartowym biose. Kupując tą płyte masz oczywiście już bios i nic nie musisz robić. Na tym biosie co już jest to możesz latami pracować i podkręcać. Z tego co mi wiadomo to płyty gigabytea są do kitu jeżeli chodzi o podkręcanie więc bierz epoxa i nie słuchaj się takich rad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Masz Piotrusiu poczytaj sobie wszytko o: EP-8rda3i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...