fenriz Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Windows XP działa bez zarzutu lecz kiedy odpalam instalatora linuxa wyswietla się, że mam uszkodzoną tablicę partycji (hdb) i aby kontynuować należy usunąć wszystkie istniejące partycję :evil: :evil: :evil: .Czy jest jakieś narzedzie pod wina które potrafi naprawić to uszkodzenie bez takich drastycznych kroków :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość @ Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Aurox 9.2 , wcześniej miałem mandrake 10 i możliwe ze to ten coś pokaszanił :evil: :evil: :evil: miałem identyczną sytuację kiedy 10 zainstalowałem i musiałem wywalic wsio(winda nie odpaliła), a dysk mam 1 :lol:z tym brakiem obsługi dysków to raczej mało prawdopodobne, chodzi tylko zeby znaleźć narzędzie które usunie ten feler :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...